marți, 25 iunie 2013

Cel mai apreciat supermodel al anilor '90 are o fiica pe masura. Fata lui Cindy Crawford se transforma intr-o adevarata frumusete a Hollywoodului

Cindy Crawford a fost, poate, cel mai apreciat supermodel al anilor '90, intrecandu-le in popularitate si castiguri financiare pe Naomi Campbell sau Claudia Schiffer. In 1995, revista Forbes a desemnat-o cel mai bine platit supermodel de pe planeta.
Cel mai apreciat supermodel al anilor  90 are o fiica pe masura. Fata lui Cindy Crawford se transforma intr-o adevarata frumusete a Hollywoodului
Si se pare ca fiica sa, Kaia, ii calca pe urme. In varsta de numai 11 ani, Kaia se transforma intr-o adevarata domnisoara, avand mari sanse sa devina un fotomodel la fel de popular ca si mama sa.
Desi Cindy incearca sa o tina departe de controversata lume a modellingului pana la o varsta la care sa isi poata purta singura de grija, branduri celebre o vor deja pe Kaia sa le reprezinte produsele.
Anul trecut, la numai 10 ani, Kaia a devenit imaginea hainelor Versace, pentru copii. Desi imaginile cu tanarul fotomodel s-au bucurat de un real succes, Cindy s-a razgandit cu privire la a-i permite fiicei ei sa lucreze de la o varsta atat de frageda.
"In acest moment, e prea mica pentru a avea o cariera. Nici macar nu sunt suficiente contracte [de modelling] pentru o fata de varsta ei." Cu toate acestea, Cindy, care a fost descoperita la randul ei cand avea doar 16 ani, a spus ca este de acord daca fiica ei vrea sa devina model cand creste. "Daca o sa aiba 17 ani si o sa vrea sa incerce asta, bineinteles, ce pot sa spun?"
Deocamdata Kaia, care pare o copie in miniatura a mamei sale, se bucura de ultimii ani in care mai poate sa copilareasca. La cat de frumoasa este, probabil ca in urmatorii ani marii designeri ii vor face oferte de nerefuzat.
La cea mai recenta aparitie a sa in public, Kaia a aratat ca este inca un copil: micuta a fost surprinsa alaturi de parintii sai la un targ de produse traditionale din Malibu purtand o pereche de ...urechi de pisica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu