duminică, 16 iunie 2013

Andra si Emma Bunton, fosta Spice Girl, au pozat in ipostaze similare. Care dintre vedete a fost mai sexy?

Atat cantareata britanica, cat si cea din Romania, au pozat recent intr-o ipostaza foarte feminina si sexy. Care dintre ele este mai atragatoare va lasam pe voi sa decideti.
Andra si Emma Bunton, fosta Spice Girl, au pozat in ipostaze similare. Care dintre vedete a fost mai sexy?
Andra si-a lansat recent albumul "Inevitabil va fi bine" si a realizat o sedinta foto foarte fresh si sexy pentru coperta acestuia.
In imagine, cantareata se da pe un leagan ale carei sfori au fost imbracate cu flori. Andra poarta o rochie mini cu imprimeu extrem de colorat, semnata de designerul Dana, si o palarie alba, de tip Fedora.
In fundal se vad un balon rosu gonflabil si un cer absolut superb, dar punctul de atractie al fotografiei sunt picioarele subtiri si tonifiate ale cantaretei.
Emma Bunton, fosta membra a trupei Spice Girls, a reinterpretat si ea recent celebra imagine cu leaganul inflorat.
Cantareata a realizat sedinta foto pentru a marca o noua colaborare profesionala - faptul ca prezinta, mai nou, o emisiune matinala la un post de radio britanic.
In imagine, Emma poarta si ea o rochie mini cu imprimeu colorat, albastru cu roz. Spre diferenta de Andra, insa, care a optat pentru o pereche de ghetute casual, cantareata britanica poarta o pereche de pantofi argintii, cu toc stiletto.
Care dintre cele doua vedete arata mai sexy in imagine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu