sâmbătă, 8 iunie 2013

Rihanna, intr-o pereche de pantaloni atat de scurti incat...nimeni nu i-a vazut. Cum s-a afisat vedeta "doar" in tricou pe strada

Este perfect constienta de faptul ca are picioare frumoasa si adesea si le pune in valoare purtand fuste mini sau pantaloni scurti. De data aceasta, pantalonii scurti alesi de Rihanna au fost atat de scurti, incat nimeni nu i-a vazut!
Rihanna, intr-o pereche de pantaloni atat de scurti incat...nimeni nu i-a vazut. Cum s-a afisat vedeta  doar  in tricou pe strada
Este una dintre cele mai excentrice artiste, asa ca alegerile sale vestimentare nu prea mai mira pe nimeni. Totusi, dupa cea mai recenta aparitie a sa in public, multi s-au intrebat daca vedeta a iesit pe strada purtand doar un tricou.
Ziaristii de la Daily Mail chiar au titrat ca Rihanna a purtat un tricou pe post de rochie si nimic pe dedesubt. La o privire mai atenta, se poate observa ca Rihannei ii atarna pe sub tricoul niste ate, care mai mult ca sigur provin de a o pereche de pantaloni scurti de jeans "desirati".
Oricum, avand in vedere ca nimeni nu i-a vazut, este ca si cum nu i-ar fi purtat!
In stilu-i caracteristic, Rihanna s-a accesorizat intr-un mod extravagant: a purtat un fes, o pereche de ochelari de soare cateye, colier si bratara - ambele aurii. Cantareata si-a completat tinuta cu o pereche de pantofi cu toc nude.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu