marți, 25 iunie 2013

Si-a eclipsat o prietena in costum de baie purtand o pereche de pantaloni ultra scurti. Cat de sexy a aratat in weekend Selena Gomez

Cantareata a fost surprinsa in weekend de paparazzi pe o plaja din Malibu. Chiar daca amica de care era insotita este si ea o vedeta si, mai mult, a purtat doar un costum de baie, cum era si de asteptat, toate privirile au fost indreptate catre Selena.
Si-a eclipsat o prietena in costum de baie purtand o pereche de pantaloni ultra scurti. Cat de sexy a aratat in weekend Selena Gomez
Fosta vedeta Disney a purtat un outfit compus dintr-o pereche de pantaloni de blugi foarte scurti si un maiou alb, vaporos.
Selena si-a accesorizat tinuta cu o pereche de sandale maro, simple, o gentuta rotunda si foarte colorata si o pereche de ochelari de soare cu lentile fumurii.
La capitolul bijuterii, Selena, fana a curentului hippie, a ales o bratara de picior si un pandantiv care aminteste de amuletele norocoase ale indienilor.
Desi cantareata s-a intalnit cu prietena ei, Francia Raisa, o tanara actrita latino cunoscuta pentru formele ei apetisante, si Francia a purtat doar un costum de baie deux-piece, picioarele lungi si suple ale Selenei au constituit punctul de atractie pentru paparazzi.
Trebuie sa recunoastem ca, desi Francia merita toate laudele pentru silueta ei voluptoasa dar tonifiata, Selena arata intr-adevar foarte sexy in pantaloni scurti.
Ce parere ai despre aparitia actritei? Crezi ca este mai sexy decat prietena ei latino sau nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu