sâmbătă, 1 iunie 2013

Cu cateva kilograme in plus si total lipsita de stil. Cum arata Nina Dobrev pe vremea cand doar visa sa ajunga la Hollywood

Inainte sa devina cunoscuta pentru rolul din serialul "The Vampire Diaries", Nina Dobrev isi castiga existenta lucrand ca fotomodel, job ce i-a adus mai multe reclame la televizor. A urmat un rol in serialul Degrassi: Next Generation, care nu i-a adus tinerei faima dorita. Abia in anul 2009 Nina a reusit sa se faca cunoscuta prin interpretarea personajului Elena Gilbert si prin relatia cu Ian Somerhalder.
Cu cateva kilograme in plus si total lipsita de stil. Cum arata Nina Dobrev pe vremea cand doar visa sa ajunga la Hollywood
Chiar daca imaginea Ninei nu a cunoscut o transformare radicala, adolescenta care apare in pozele de acum cativa ani cu siguranta nu are rafinamentul actritei de acum. In perioada Degrassi, Nina se mandrea cu buclele eiperfecte, alegand aceasta coafura la aproape fiecare aparitie.
Si in perioada aceea frumusetea Ninei era evidenta, dar tanara nu avea un stil definit si inca nu isi gasise imaginea potrivita. In pozele de acum cativa ani ea apare cu o privire inocenta si cu sprancenele mai groase ca acum si pana si zambetul ei este deosebit semn ca actrita inca nu avea increderea in sine pe care o afiseaza acum.
In ciuda micilor diferente, Nina nu s-a schimbat atat de mult pe cat ar fi putut. Ea si-a pastrat aceeasi culoare a parului, nu a apelat la tratamente bizare si nici nu a slabit ingrijorator de mult o data ce a ajuns la Hollywood.
Chiar si asa, Nina de acum cativa ani era doar o fata frumoasa, pe cand Nina din 2013 este o femeie increzatoare in propriul stil si corp. Imaginea ei s-a dezvoltat pana in punctul in care tanara a reusit sa devina o actrita cunoscuta la nivel international. 
Tu ce crezi? Ar fi avut Nina succes daca nu apela la ajutorul stilistilor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu