sâmbătă, 22 iunie 2013

Kate Middleton si Printul William, veste neasteptata despre sexul bebelusului : "Au decis sa…"

Palatul Buckingham a comunicat miercuri o serie de informatii despre nasterea "bebelusului regal" al cuplului William-Kate, care va veni pe lume la jumatatea lunii iulie, la Londra, fara a dezvalui insa detaliul cel mai asteptat, sexul copilului.
Kate Middleton si Printul William, veste neasteptata despre sexul bebelusului :  Au decis sa hellip;
De multe luni, speculatiile abunda in Marea Britanie despre sexul viitorului mostenitor al tronului britanic, relateaza AFP.
Un presupus "lapsus" al ducesei de Cambridge a lasat sa se inteleaga ca sotia printului William ar astepta o fetita. O luna mai tarziu insa, cuplul princiar a fost vazut cumparand un carucior albastru, fapt care a determinat tabloidele britanice sa afirme ca bebelusul va fi un baietel. Aceste lucruri nu conteaza. Suspansul va fi prelungit pana la sfarsit.
"Ducele si ducesa de Cambridge (titlul oficial al printului William si al ducesei Catherine) nu cunosc sexul bebelusului lor si au decis sa nu il cunoasca pana la nastere", au declarat surse din Palatul Buckingham.
Indiferent daca va fi fetita sau baietel, bebelusul va ajunge pe tronul britanic si va domni intr-o buna zi in Marea Britanie si in 15 alte state din Commonwealth, inclusiv Canada si Australia.
Bebelusul va deveni al treilea in ordinea de succesiune la tron, dupa bunicul sau, printul Charles, si tatal sau, printul William.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu