sâmbătă, 22 iunie 2013

Milionare, dar nesuferite. Care sunt cele mai antipatice vedete din showbizul american

Unele sunt lipsite de sex-appeal, altele de talent, altele de bun-simt. Mai jos sunt doar cateva dintre vedetele americane care au ajuns milionare in dolari desi nimeni nu prea intelege bine cum sau de ce.
Milionare, dar nesuferite. Care sunt cele mai antipatice vedete din showbizul american
Kim Kardashian
Atunci cand si-a facut pentru prima data aparitia in showbizul american, multa lume o placea pe Kim. Barbatii credeau ca silueta ei voluptoasa e sexy, iar femeilor le placea increderea ei in sine si stilul ei vestimentar provocator.
Apoi a avut loc "nunta" ei cu Kris Humphreys si divortul dupa doar 60 de zile si starleta si-a capatat reputatia de una dintre cele mai enervante si disperate dupa atentie femei de pe planeta. Si-a bagat o camera de filmat in viata si i-a adaugat si un scenariu, dar o numeste reality show.
Dupa ce nunta de vis si divortul au expirat ca subiecte de tabloid, Kim a atras din nou atentia asupra ei cu o relatie cu unul dintre cei mai controversati rapperi de culoare, Kanye West. Nici n-a divortat inca, si a si ramas insarcinata cu noul iubit, obtinand, astfel, si mai multa atentie din partea media. Se comporta ca o victima a paparazzilor, dar in realitate angajeaza echipe de filmare care sa o urmareasca peste tot.
Lindsay Lohan
La inceputul anilor 2000, roscatul era cea mai sexy culoare de par si asta numai datorita lui Lindsay Lohan, care isi transformase cariera de copil-vedeta intr-una de adolescenta-vedeta. Lindsay era actrita cu care toti adolescentii visau sa se culce si toate adolescentele sa semene. Era sexy, talentata, fresh si parea ca are lumea la picioare.
In 2013, insa, povestea este schimbata cu 180 de grade. Dupa o serie de alegeri cinematografice indoielnice, mai multe amende pentru conducere in stare de ebrietate, aparitii la tribunal si niste operatii estetice ratate, o relatie lesbiana disfunctionala si cateva iesiri in public dezastruoase, Lindsay este exemplul perfect de vedeta distrusa de propria celebritate.
Taylor Swift
La 23 de ani, vedeta country inca scrie versuri de dragoste cu care se pot identifica preadolescente de clasa a VII-a si nu pare ca se va plictisi prea curand. Un alt indicator al lipsei ei de maturitate: faptul ca isi varsa naduful pe fosti iubiti in melodiile ei, desi, din motive de intimitate, refuza sa vorbeasca despre ei in interviuri. Sigur, e mai "intim" sa creezi o melodie ascultata de milioane de oameni.
In plus, la 23 de ani, a avut relatii cu doi tineri aproape minori - cu Harry Styles, membrul "One Direction" in varsta de 18 ani si cu un membru al clanului Kennedy care era in ultimul an de liceu cand au inceput relatia. Ai 250 de milioane in banca si te vezi cu un individ care depinde de mami si tati si are o ora fixa la care trebuie sa ajunga acasa?
Kristen Stewart
Pentru o actrita a carei intreaga cariera cinematografica este bazata pe ecranizarea uneia dintre cele mai proaste carti din literatura americana, ca sa nu mai pomenim nimic despre unul dintre cele mai enervante si anti-feministe personaje ale tuturor timpurilor, la cum se comporta, ai avea impresia ca Kristen a inventat cel putin apa calda. Nu exista nimic pe lumea asta la care fata asta sa nu-si dea ochii peste cap: la ceremonii de decernare a unor premii, pe covorul rosu, la interviuri, la premiere - genul de evenimente unde oamenii celebri trebuie sa dea bine pentru a ramane celebri.
Cat despre "stilul" ei vestimentar, de unde sa incepem? Asorteaza o pereche de tenisi la o rochie de 7000 de dolari si crede ca atat de grozava ca a facut asta. Pentru ca, nu-i asa, e clar deasupra modei si trendurilor conventionale. Nu pare sa faca dus, nu zambeste si are mereu un aer de superioritate de parca ar fi mai buna decat 99% dintre cei care o inconjoara. Cu toate astea, a fost prinsa sarutandu-se intr-o parcare cu un barbat insurat si tata a doi copii pe deasupra si a dus la destramarea respectivei familii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu