sâmbătă, 8 iunie 2013

Cu sprancenele groase, parul valvoi si cateva kilograme extra. Vezi ce imagini cu Shakira ar trebui sterse definitiv de pe internet

Una dintre cele mai sexy mamici din lume a suferit mai multe schimbari de imagine de cand se afla in atentia publicului, dar cea mai socanta transformare a avut loc inainte sa devina cunoscuta. 
Cu sprancenele groase, parul valvoi si cateva kilograme extra. Vezi ce imagini cu Shakira ar trebui sterse definitiv de pe internet
Cu pielea mai inchisa la culoare, parul brunet si sprancenele mari, Shakira este de nerecunoscut in imaginile din adolescenta care au impanzit internetul.
Chiar daca Shakira ne-a obisnuit cu parul ei blond rebel, artista este de fapt bruneta, lucru evident in pozele cu ea din tinerete. Atunci artista inca nu devenise diva latino pe care o cunoastem acum si nu isi gasise inca un stil care sa o avantajeze.
Cantareata originara din Columbia avea parul carliontat si prins intr-un mod bizar care nu ii venea bine deloc, sprancenele inchise la culoare si mult mai groase, care ii faceau fata sa para mult mai mica si pielea mai inchisa la culoare, ea parand mai bronzata ca de obicei.
Nici stilul vestimentar nu o avantaja prea mult pe-atunci. Shakira purta o pereche de cercei masivi, care nu se potriveau absolut deloc cu outfit-ul business, care aduce mai degraba a secretara prost platita decat a vedeta internationala.
Din fericire, diva si-a schimbat stilul vestimentar si a ajuns chiar pe listele cu cel mai bine imbracate vedete de cateva ori. Ce crezi despre transformarea Shakirei? Crezi ca ar fi ajuns la fel de celebra daca nu isi schimba stilul si infatisarea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu