sâmbătă, 22 iunie 2013

Adevaratul nume al fetitei lui Kim Kardashian, dezvaluit. De ce vor rade toti copiii de ea cand va fi strigat catalogul

Are numai cateva zile, dar apare deja pe primele pagini ale tuturor publicatiilor importante din lume. Este vorba despre fetita lui Kim Kardashian si Kanye West, care nici macar nu a avut numele facut public… pana acum!
Adevaratul nume al fetitei lui Kim Kardashian, dezvaluit. De ce vor rade toti copiii de ea cand va fi strigat catalogul
Daca toti au crezut ca diva voluptuoasa va urma traditia familiei Kardashian si va alege un nume care incepe cu litera K pentru micuta, s-au inselat. Kaidence Donda West nu este numele adevarat al copilei, ci unul cu totul bizar la care nu s-ar fi asteptat nimeni, niciodata.
Potrivit tuturor publicatiilor importante din UK si SUA, surse apropiate familiei au confirmat pentru People si TMZ ca proaspetii parinti si-au numit fetita… North (Nord)!
Da, da ati citit bine. Pe bebelusa o cheama North West, adica Nord Vest, un nume deosebit de neinspirat daca ne intrebati pe noi. Nu am fi crezut vreodata ca dupa Blue Ivy (Iedera Albastra), ne va mai surprinde un nume atat de tare, insa Kim si Kanye nu s-au dezis si au creat controverse legate si de propriul bebelus.
Cei doi parinti ar fi foarte mandri si inspirati de fetita, Kanye compunand deja nici mai mult nici mai putin de patru melodii legate de ea.
Voi ce parere aveti despre alegerea facuta? Se pare ca exista chiar si glume legate de numele ei, multi intrebandu-se daca tanarul cuplu se mandreste cu un copil sau o busola :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu