sâmbătă, 8 iunie 2013

Smiley si-a lansat o noua melodie - "Criminal'. Asculta viitorul lui hit!

Smiley şi-a lansat un nou single, "Criminal", melodia fiind o colaborare cu rapperul turc Kaan, care aduce o abordare proaspătă în materie de sound, anunţă HaHaHa Production.
Smiley si-a lansat o noua melodie -  Criminal . Asculta viitorul lui hit!
"Dacă ar fi un film, «Criminal» ar fi acel film care te-ar ţine lipit de ecran aşteptând să vezi ce se întâmplă până la urmă. Povestea e simplă şi etern valabilă. El o găseşte pe fata visurilor lui, dar preferă să nu îi spună ce simte, pentru că simpla ei prezenţă îl dă peste cap. Ştiţi şi voi cum e când vă fuge pământul de sub picioare, vi se taie respiraţia sau nu vă mai găsiţi cuvintele… Despre toate astea vorbeşte «Criminal», fiind la bază o piesă care descrie în versuri vulnerabilitatea celui îndrăgostit", declară Smiley.

Single-ul este produs în studiourile HaHaHa Production şi este o colaborare cu unul dintre cei mai talentaţi rapperi turci - Kaan. Totodată, melodia vine cu o abordare fresh în materie de sound, continuând direcţia începută odată cu "Dead man walking", single ce a fost licenţiat în ţări ca Rusia, Grecia, Israel, Bulgaria, Albania, Cipru şi Ucraina.
"Criminal" urmează să fie inclus pe noul album la care Smiley lucrează în prezent şi care va fi lansat în toamna acestui an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu