sâmbătă, 8 iunie 2013

Soc in Anglia: un politist a spionat-o pe Kate Middleton timp de 4 ani, vanzand informatii exclusive tabloidelor. Vezi la cat a fost condamnat pentru actiunile sale

Ducesa de Cambridge, una dintre cele mai faimoase femei din lume, a fost in ultimii ani tinta unuia dintre oamenii care ar fi trebuit sa se ocupe cu paza si protectia ei.
Soc in Anglia: un politist a spionat-o pe Kate Middleton timp de 4 ani, vanzand informatii exclusive tabloidelor. Vezi la cat a fost condamnat pentru actiunile sale
Publicatia "The Daily Beast" a scris astazi ca ofierul de politie londonez Paul Flattley a urmarit-o in secret pe Kate timp de 4 ani, vanzand informatii despre viata ei privata tabloidului "The Sun".
Barbatul a primit peste 12.000 de dolari de-a lungul perioadei in care a spionat-o pentru a oferi ziarului informatii exclusiviste, inainte sa fie arestat, in ianuarie 2012.
Potrivit "E! Online", Paul a inceput sa-i ofere informatii din interior editorului "The Sun" Virginia Wheeler in 2008, la un an dupa ce a devenit politist.
Cei de la "The Telegraph" sustin ca Paul a vandut 39 de povesti pentru "The Sun". Polistitul a reusit sa obtina informatii pe care le aveau foarte putine persoane deoarece superiorul sau era ofiterul de protectie al lui Kate. Se pare ca sotia lui William nu este singura victima celebra a politistului, deoarece acesta a mai oferit informatii private si despre alte vedete, printre care fotbalistul Paul Gascoigne si cantaretul Mika.
In 2011, se pare ca politistul a contactat tabloidele pentru a le oferi informatii in exclusivitate despre o adolescenta de 15 ani care a murit de la o supradoza de ecstasy. Mama fetei a declarat pentru "The Telegraph": "Mi-e greu sa inteleg cum cineva ar crede ca este normal sa ofere informatii despre fiica noastra jurnalistilor in schimbul unui castig financiar. Am crezut ca politia ne va proteja intimitatea. In schimb, individul asta a contribuit la suferinta si durerea noastra."
Un oficial din politia londoneza a declarat pentru "The Telegraph": "Paul Flattley nu a venit sa serveasca interesului public, el a veni sa exploateze oamenii. Flattley a abuzat de pozitia lui privilegiata ca ofiter de politie. In timp ce colegii lui erau ocupati cu familiile unor oameni care murisera sau erau grav raniti, Flattley trimitea cu nerusinare informatii despre acesti oameni presei."

Desi politistul a fost arestat in 2012, informatiile despre arestarea lui au fost date publicitatii abia astazi, din cauza unor restrictii ale sistemului judiciar britanic. Barbatul va fi inchis timp de 2 ani pentru faptele sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu