sâmbătă, 22 iunie 2013

Jennifer Lopez, cu ochii in lacrimi in fata iubitului si a copiilor. Vedeta a fost recompensata cu o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame

La 43 de ani, lui Jennifer Lopez i-au fost, in sfarsit, recunoscute meritele profesionale. Jennifer Lopez a fost recompensata cu o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame, pentru contributia sa in domeniul muzicii si al filmului.


Vizibil emtionata de onoare care i se aduce,Jennifer Lopez nu si-a putut stapani lacrimile in fata publicului prezent la eveniment.
J Lo i-a avut alaturi pe micutii Max si Emme, dar si pe iubitul sau Casper Smart, care s-a purtat ca un adevarat tata cu cei mici. Parintii lui Jennifer Lopez nu au lipsit nici ei de la eveniment, la fel ca si bunul ei prieten Pitbull.
"Tot ce se intampla astazi, se intampla datorita familiei, prietenilor si fanilor", a spus J Lo.
Cantareata, actrita si dansatoare, Jennifer Lopez este mandra posesoare a steleiu cu numarul 2500 de pe celebrul bulevard hollywoodian. Artista se mandreste cu peste 70 de milioane de discuri vandute in intrega lume, are 7 albume la activ, iar al 8-lea urmeaza sa fie lansat in toamna.
Pentru acest eveniment, Jennifer Lopez a ales o rochie Dior, pantofi Brian Atwood, o poseta Valentino si cercei H. Stern.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu