duminică, 16 iunie 2013

Panouri sexy cu Rihanna au fost "imbracate" de localnici in Dublin. Trebuie sa vezi aceste imagini!

O serie de panouri publicitare sexy, care anunta concertul de pe 21 iunie al superstarului pop, au primit un tratament neobisnuit in capitala irlandeza.
Panouri sexy cu Rihanna au fost  imbracate  de localnici in Dublin. Trebuie sa vezi aceste imagini!
Imaginea originala de pe afise, preluata de pe ultimul ei album, "Unapologetic", o prezinta pe Rihanna topless, cu un brat indoit la spate si celalalt dus la gat.
Desi nu poarta sutien, sanii actritei sunt acoperiti de un cot al ei si, respectiv, de o portiune de scris. Cantareata poarta un lantisor de corp foarte subtire, care porneste de la gat si se continua pe sub sani si la spate. De asemenea, tatuajul de sub sani, infatisand-o pe zeita Isis, pe care Rihanna si l-a facut in memoria bunicii ei, este perfect vizibil.
Daca in alte tari europene in care a concertat afisele n-au suferit nicio modificare, in Irlanda locuitorii capitalei au simtit nevoia sa o imbrace pe golasa cantareata si i-au atasat rochite de panourile publicitare.
Nu stim daca in spatele acestei actiuni sta un grup de radicali religiosi sau pur si simplu niste tineri cu simtul umorului si pofta de joaca, dar cert este ca ne-au amuzat teribil.
Sursa foto: Buzz Feed.
Spune si tu: ce parere ai despre modul in care irlandezii au "imbracat-o" pe Rihanna? Ti se pare amuzant sau nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu