sâmbătă, 8 iunie 2013

Multe femei n-ar indrazni sa se imbrace ca ea! Elena Gheorghe, intr-o tinuta prea sumara pentru gustul fanilor. Ce i-au reprosat acestia

Fara nici un dubiu, Elena Gheorghe este in topul celor mai sexy si indraznete mamici din Romania. Vedeta isi etaleaza cu mandrie corpul perfect de cate ori are ocazia, iar la concerte fanii o pot amira in outfituri din ce in ce mai sumare.
Multe femei n-ar indrazni sa se imbrace ca ea! Elena Gheorghe, intr-o tinuta  prea sumara pentru gustul fanilor. Ce i-au reprosat acestia
Elena Gheorghe este perfect constienta de atuurile sale fizice, pe care si le pune in valoare prin intremediul vestimentatiei. Ii plac hainele sexy, care sa ii evidentieze abdomenul tonifiat si picioarele suple.
La cea mai recenta aparitie, vedeta a purtat un outfit ultra sexy, foarte sumar, care nu a fost insa pe gustul tuturor fanilor. Acestia i-au reprosat ca este "prea dezbracata".
Elena a purtat o percche de pantaloni foarte scurti si un top cu abdomenul la vedere, peste care a imbracat o jacheta neagra supradimensionata. Artista si-a completat tinuta cu un lant auriu si cu o pereche de sandale negre cu toc.
"A inceput sa nu-mi mai placi...esti prea dezbracata, era mai bine inainte,a cum e exagerata vestimentatia, parca prea mult...", i-a reprosat una dintre fanele ei.
Tie cum ti se pare tinuta Elenei Gheorghe?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu