sâmbătă, 22 iunie 2013

Antonia, blonda. Cum au reactionat fanii cand au vazut-o pe artista lor prefarata cu tot parul deschis la culoare

Desi nu este adepta schimbarilor majore de look, Antonia reuseste intotdeauna sa se reinventeze si sa se joace mereu cu nuantele din parul ei. Mai mult decat atat, a fost trend-setter cand si-a vopsit parul ombre si i-a uimit pe fani cu varfuri blonde.
Antonia, blonda. Cum au reactionat fanii cand au vazut-o pe artista lor prefarata cu tot parul deschis la culoare
De data aceasta insa, Antonia a aparut pe reteaua de socializare Facebook cu parul complet blond, spre nemultumirea fanilor, care au decis unanim ca artista nu ar trebui niciodata sa se vopseasca asa.
Din fericire, blondul nu era unul permanent, ci o peruca, semn ca la un moment dat solista piesei "Marabou" a luat in considerare aceasta alternativa si a vrut sa vada cum ii sta.
"Esti mai frumoasa bruneta", "Niciodata sa nu te faci blonda. Serios acum" sau "Exclus blond. Poate un saten mai deschis" au fost numai cateva dintre raspunsurile fanilor, care desi insista ca Antonia ar arata bine si daca ar imbraca un sac, o prefera cu parul inchis la culoare.
Tu ce parere ai despre look-ul ei inedit? Crezi ca ar trebui sa ia in considerare aceasta schimbare si sa incerce la un moment dat sa se vopseasca blond?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu