vineri, 6 iulie 2012

A aparut aproape goala pe covorul rosu si nimeni nu credea ca poate fi mai penibila de atat! Vezi imaginile care demonstreaza ca se poate


La premiera filmului "Men in Black 3", Micaela Schaefer a atras toate privirile intr-o rochie care lasa foarte putin de lucru imaginatiei, pentru ca era alcatuita din banda de casetofon si nu ii acoperea nici macar partile intime. Toata lumea credea ca nu poate fi mai penibila de atat, dar tanara a aratat ca se poate! Micaela Schaefer are antecedente in materie de tinute golase, care nu implica material textil din abundenta. Aceasta a aparut, iar, dezbracata pe covorul rosu, intr-o tinuta, cel putin, originala.
Diva a fost invitata la un festival de moda din Berlin si a purtat o tinuta in premiera absoluta, pe care doar ea putea sa o aleaga pentru un eveniment monden.
"Rochia" Micaelei Schaefer este dificil de descris, insa se poate afirma, in mod cert, ca vedeta a purtat lenjerie intima. Ideea este ca a fost in centrul atentiei, din nou, si a atras atentia printr-o tinuta excentrica, desi nu poate fi vorba si de bun gust.

Un comentariu: