miercuri, 25 iulie 2012

E dovada vie ca poti arata fabulos la 50 de ani. Paparazzi nu ar avea ce sa gaseasca gresit la ea nici daca ar cauta cu lupa

Inca din tinerete reusea sa incinga imaginatia barbatilor cu aparitiile ei sexy. La varsta de 33 de ani a jucat in controversatul film "Showgirls", iar dupa 17 ani reuseste sa atraga privirile tuturor barbatilor nu pe micul ecran, ci chiar pe covorul rosu. Gina Gershon face show la fiecare aparitie!
E dovada vie ca poti arata fabulos la 50 de ani. Paparazzi nu ar avea ce sa gaseasca gresit la ea nici daca ar cauta cu lupa

Imbracata intr-o rochie mulata, de culoarea smaraladului, indragita actrita a reusit sa le dea clasa colegelor de breasla mai tinere, care desi au avantajul varstei, nu s-au ridicat la standardul de eleganta si frumusete impus de Gina.
Mizand pe calitatile ei fizice, actrita care joaca alaturi de Matthew McConaughey in lung metrajul Killer Joe a purtat o tinuta extrem de decoltata, pe care a accesorizat-o cu un clutch argintiu si sandale nud. La gat actrita a purtat un colier din pietre pretioase, care atragea atentia asupra bustului ei impresionant.

Cu toate ca e trecuta de prima tinerete, Gina a stralucit pe covorul rosu si a eclipsat-o chiar si pe Camila Alves, tanara sotie a lui McConaughey, care este extrem de cunoscuta in lumea modei.
O zicala urbana din SUA spune ca "Fifty is the new thirty", iar actrita care a facut furori in Showgirls confirma aceasta teorie cu fiecare noua aparitie. Ce parere ai despre look-ul ei?

Un comentariu: