miercuri, 14 noiembrie 2012

A fost cat pe ce! Adevaratul motiv pentru care NU s-au sarutat totusi Kristen Stewart si Robert Pattinson pe covorul rosu


Cu ocazia grandioasei premiere a ultimei parti din franciza Twilight, Kristen Stewart si Robert Pattinson nu doar ca le-au facut pe plac fanilor si au pasit impreuna pe covorul rosu: cei doi au flirtat intens si au creat chiar impresia ca urmeaza sa se sarute.
A fost cat pe ce! Adevaratul motiv pentru care NU s-au sarutat totusi Kristen Stewart si Robert Pattinson pe covorul rosu
De ce nu au facut acest gest de afectiune atat de comun pentru orice cuplu de indragostiti, mai ales daca s-au impacat intr-adevar?
Se pare ca nu timiditatea a fost cea care i-a impiedicat pe cei doi sa se sarute in public, ci... un contract.
Potrivit CDL, Kristen Stewart si Robert Pattinson au semnat inca inainte de lansare un document in care era clar stipulat faptul ca nu le este permis sa faca gesturi intime, de apropiere exagerata, pe covorul rosu.
Desi au creat impresia ca se abtin cu greu sa nu se atinga si sa isi arate dragostea, cei doi au reusit sa respecte dorintele casei de productie Summit si au slavat, in ultimul moment, aparentele, soptindu-si doar lucruri la ureche.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu