miercuri, 21 noiembrie 2012

In timp ce Justin sta acasa, ea pozeaza cu alt baiat, care ii seamana leit cantaretului. Cum a fost surprinsa Selena Gomez


Nici nu s-au impacat bine, ca au si inceput sa poarte discutii in contradictoriu si sa pozeze alaturi de alte persoane. Mai exact, in timp ce Justin o astepta acasa dupa o noapte in care au petrecut de zor la petrecerea American Music Awards, Selena poza alaturi de un alt baiat care semana extrem de tare cu Bieber.
In timp ce Justin sta acasa, ea pozeaza cu alt baiat, care ii seamana leit cantaretului. Cum a fost surprinsa Selena Gomez
In urma cu o zi, Selena Gomez a fost convocata la o sesiune foto pentru unul dintre cele mai cunoscute branduri de articole sportive, Adidas NEO.
Candva nedespartita de celebrul ei iubit, de data aceasta vedeta a ajuns singura la studiourile din LA. In varsta de 20 de ani, Gomez a pozat cu lejeritate pentru aparatul de fotografiat si a parut foarte in largul ei alaturi de un model care semana extrem de mult cu Justin si care purta chiar o tinuta identica hainelor starului.
"Selena Gomez este noua ambasadoare a Adidas NEO si ii va inspira pe tineri sa adopte stilul sport si fresh propus de brand-ul nostru", au scris reprezentantii companiei in comunicatul oficial.
La randul lui ambasador al firmei, Justin este "Global Style Icon" pentru Adidas. Cu toate ca ocupa aceasta pozitie privilegiata, el a fost de negasit la sesiunea foto in care Selena juca rolul principal si in care flirta cu un tanar care ii semana foarte mutl adolescentului.
Cu cine crezi ca se potriveste vedeta? Cu Bieber sau cu modelul necunoscut?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu