sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Kristen Stewart si Robert Pattinson, stanjeniti si stangaci la premiera Twilight din Madrid. Cat de rece s-au purtat unul cu celalalt


Cine sa ii mai inteleaga pe protagonistii seriei Twilight? Dupa ce au fost cat pe ce sa se sarute pe covorul rosu al premierei mondiale a seriei Twilight, la lansarea Breaking Dawn din Madrid Robert Pattinson si Kristen Stewart s-au comportat ca niste straini.
Kristen Stewart si Robert Pattinson, stanjeniti si stangaci la premiera Twilight din Madrid. Cat de rece s-au purtat unul cu celalalt
Dupa LA si Londra, actorii seriei Twilight au ajuns in Madrid, unde au acordat autografe fanilor si, mai apoi, au petrecut ore bune la sesiuni foto si emisiuni televizate.
Daca la marea premiera din LA, Robert Pattinson si Kristen Stewart mai ca si-au incalcat contractul si s-au sarutat pe covorul rosu, in Madrid cei doi s-au comportat mai rece ca niciodata unul fata de celalalt, parand stanjeniti si stangaci la un photocall.
Nestiind cum sa se comporte, Kristen si Robert s-au fastacit pana cand si-au gasit o pozitie comoda si l-au implicat si pe colegul lor de platou, Taylor Lautner, intr-un soi de triunghi bizar pe care jurnalistii nu au putut sa il ignore.
De-a lungul sedintei foto din timpul zilei, Kristen Stewart a renuntat la tinutele excentrice marca Zuhair Murad si a apelat la o rochie in doua culori semnata de Julien Macdonald, accesorizata cu un pandantiv dramatic, supradimensional.
Crezi ca cei doi nu fac decat sa respecte contractul semnat sau ruptura dintre ei este chiar atat de grava incat nu vor mai forma niciodata cuplul indragostit care facea deliciul fanilor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu