miercuri, 14 noiembrie 2012

Kim Kardashian crede ca e in masura sa ii dea sfaturi de stil lui Kate Middleton. Ce a declarat vedeta

Nu era suficient ca apare in fiecare zi in ziare si la evenimentele mondene cu toate ca nu are niciun talent deosebit. Mai nou, Kim Kardashian a simtit nevoia sa iasa mai mult in evidenta si, profitand de vizita pe care a facut-o in Londra pentru a-si lansa noua linie de haine, a inceput sa ii dea sfaturi de stil Ducesei de Cambridge.
Kim Kardashian crede ca e in masura sa ii dea sfaturi de stil lui Kate Middleton. Ce a declarat vedeta
Prezenta in capitala engleza pentru a inaugura noua colectie Kardashian Kollection, Kim a profitat de ocazie si a facut un comentariu legat de felul in care ar trebui sa se imbracesotia Printului William de acum inainte.
"Kate pare o persoana dulce si este, pe deasupra, o printesa. Noi, surorile Kardashian, ii iubim stilul vestimentar si credem cu tarie ca ar putea sa poarte hainele noastre si sa le asorteze cu zecile de palarii pe care le are deja", a spus Kim.
Din cate stim noi, Kate Middleton nu a purtat nici macar hainele compatrioatei Victoria Beckham, de ce ar face greseala de a-si asocia numele cu cel al familiei Kardashian?
Da, Ducesa incearca sa transmita un mesaj potrivit tinerelor si poarta tinute ieftine si accesibile, dar de aici si pana la a aparea in public in haine semnate de Kim & Co. mai e cale lunga.
Voi ce credeti? Care sunt sansele ca sotia Printului William sa imbrace tinute semnate de reality star-ul american?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu