luni, 19 noiembrie 2012

Poarta cei mai urati pantofi din lume de dragul lui. Ce incaltari de prost gust a mai creat Kanye West pentru Kim Kardashian


e stie sa faca voluptoasa Kim Kardashian cel mai bine? Bineinteles, sa pozeze. Iar cand paparazzi nu sunt in jurul ei sa isi faca meseria, vedeta se ocupa singura de fotografii, pe care le si posteaza ulterior pe contul personal de Twitter.
Poarta cei mai urati pantofi din lume de dragul lui. Ce incaltari de prost gust a mai creat Kanye West pentru Kim Kardashian
Constienta fiind de popularitatea de care sebucura si profitand de milioanele de fani care o urmaresc pe reteaua de socializare, Kim a hotarat sa isi satisfaca vanitatea si sa promoveze totodata linia de pantofi a iubitului ei.
Incaltarile de prost gust sunt realizate in colaborare cu designerul italian Giuseppe Zanotti si sunt inspirate de cel mai recent album al lui Kanye West, "Cruel Summer".
Sacrificandu-si imaginea de fashionista de dragul iubitului, Kim K a incaltat pantofii albi cu model de frunze in propria garderoba si i-a imortalizat, pentru ca mai apoi sa ii promoveze pe internet.
Nu este prima data cand voluptoasa vedeta de reality-show face un astfel de gest, aceasta fiind cea de-a doua pereche de pantofi pe care o etaleaza pe strada pentru a-si ajuta iubitul sa vanda cat mai multe incaltari la momentul lansarii.
Pantofii pe care i-a incaltat Kim Kardashian in propria garderoba au fost expusi pe podiumul de la Milan Fashion Week si au fost prezentate drept creatii inspirate de Grecia Antica, pe care orice fashionista ar trebui sa le poarte.
Din punctul nostru de vedere, Kanye West ar face mai bine sa isi canalizeze atentia asupra muzicii si sa lase moda pe seama profesionistilor. Tu ce crezi? Arata bine incaltarile pe care le-a creat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu