sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Kristen Stewart, gafa vestimentara la premiera "Twilight" din Berlin: in rochie Elie Saab aurie si cu tenisi in picioare


Se pare ca actrita s-a saturat sa se joace de-a papusica pe covorul rosu. Dupa ce a ajuns la cea de-a patra premiera "Twilight" in cursul unei singure saptamani, Kristen nu s-a putut abtine si a distrus toate munca pe care stilistul ei a depus-o, stricandu-si look-ul glam.
Kristen Stewart, gafa vestimentara la premiera  Twilight  din Berlin: in rochie Elie Saab aurie si cu tenisi in picioare
Kristen a sosit la premiera ultimului film din celebra saga "Amurg" aratand absolut fabulos, intr-o rochie aurie Elie Saab, cu slit adanc, asortata cu o pereche de sandale negre Christian Louboutin.
Starul a suportat cu stoicism prima parte a sedintei foto de la inaltimea necrutatoare a tocurilor ei, dar la un moment dat a disparut din lumina bliturilor. La intoarcere, renuntase la pantofii eleganti, inlocuindu-i cu o pereche de tenisi ieftini si si-a aruncat peste spate si o jacheta din piele, neagra.
Combinatia vestimentara a fost una cat se poate de nefericita si, daca la asta adaugam pozitia ei corporala ciudata, Kristen si-a tradat din plin stanjeneala de a poza intr-un star de cinema glam.
Din fericire, insa, colegii ei, Robert Pattinson si Taylor Lautner, si-au pastrat costumele pe ei si pentru partea a doua a sedintei foto si au salvat situatia.
Spune si tu: ce parere ai despre aparitia lui Kristen? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu