miercuri, 21 noiembrie 2012

Una dintre melodiile Andrei, in pericol de a fi interzisa. Care sunt versurile care au starnit controverse


Cantareata a apelat ieri la contul ei oficial de Facebook pentru a-si manifesta mahnirea ca unul dintre hit-urile ei a starnit reactii negative.
Una dintre melodiile Andrei, in pericol de a fi interzisa. Care sunt versurile care au starnit controverse
"Am aflat astazi un zvon care m-a surprins! Se pare ca INMH ar cere interzicerea piesei "K la meteo" din cauza refrenului. Nu linia melodica ar deranja, ci refenul! Versurile "Ne mintim, ca la meteo" ar jigni breasla meteorologilor, spun cei care vor ca refrenul sa fie modificat. " a scris Andra.
"Recunosc, nu m-am suparat. Mai degraba m-am amuzat la gandul ca asemenea vorbe ar putea supara pe cineva. Sunt sigura totusi ca e o gluma. Mi-ar parea sincer rau daca ar fi asa, nicio secunda nu am vrut aceasta din momentul in care am inceput sa cant piesa. Eu am inteles altfel versurile scrise de Marius Moga. "A minti ca la meteo" este o vorba cunoscuta de multi si nu are legatura cu profesionalismul meteorologilor, ci doar cu stiinta, cu faptul ca uneori a prevedea un cer senin este aproape imposibil si ca nici cele mai bune intentii nu te pot feri de pericolul ca prognoza optimista sa fie gresita. Cred ca metafora scrisa de Marius este foarte potrivita pentru o relatie si imi place mult. Chiar e numai o figura de stil, nicidecum o jignire.

Si as vrea sa mai spun ca eu am incredere in meteorologi! Ma imbrac in functie de buletinele meteo si foarte rar s-a intamplat sa imi iau la mine umbrela degeaba. :)

Sper ca si angajatii INMH sa fredoneze piesa! :) si daca vor sa se razbune pe mine, sa-mi spuna ca vine primavara de maine. Desi nu stiu daca i-as crede! :P",a incheiat cantareata.
Fanii i-au sarit imediat in aparare, postarea strangand peste 300 de comentarii.
"Doamne, daca au ajuns sa gandeasca asa e grav! Pai atunci sa se interzica si piesa lui Ruby - Stinge lumina, e o "jignire" la adresa celor care lucreaza la electricitate, nu? ... :))))", a scris amuzata o fana.
"Andra, serios? De ce iti bati capul cu zvonuri? Piesa e foarte draguta! Si cu totii stim ca nu te poti pune cu Mama Natura. Daca tot te obliga sa schimbi... Faceti varianta "Ne mintim ca in capaniile electorale".", a mai completat un fan.
Tu ce parere ai despre aceasta situatie? Crezi ca cei de la Institutul National de Meteorologie au dreptate sa fie jigniti? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu