luni, 5 noiembrie 2012

Lady Gaga o ataca dur pe una dintre colegele ei: "E mult mai grasa decat mine, de ea de ce nu va luati?". Afla despre cine vorbeste artista


riticata pentru kilogramele in plus pe care le-a luat in ultimele luni, Lady Gaga a oferit un interviu exclusiv revistei Stylist, in care atrage atentia asupra altui caz la fel de cunoscut in industria muzicala.
Lady Gaga o ataca dur pe una dintre colegele ei:  E mult mai grasa decat mine, de ea de ce nu va luati? . Afla despre cine vorbeste artista
"Adele e mai grasa decat mine, de ce nu se ia nimeni de ea? Este un adevarat exemplu de incredere si o consider extrem de frumoasa, ceea ce inseamna ca trebuie sa invat de la ea sa fac fata presiunii pe care o impun ziaristii asupra mea", a declarat Gaga, incercand sa se scuze pentru afirmatia facuta.
In varsta de 26 de ani, Stefani Germanotta a spus ca nu i-a venit sa creada cand faptul ca s-a ingrasat s-a transformat intr-o adevarata tragedie internationala.
"Era peste tot la stiri. M-a sunat pana si mama sa ma intrebe daca este adevarat ca m-am ingrasat atat de mult. Mi s-a parut ridicol, pe mine nu m-a interesat niciodata acest aspect", a mai adaugat artista.
Din punctul nostru de vedere, Lady Gaga a apelat la o metoda destul de josnica pentru a incerca sa distraga atentia de la greutatea ei. Voi ce spuneti?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu