miercuri, 14 noiembrie 2012

Iti mai aduci aminte de prietena Xenei? Cum arata dupa 11 ani Gabrielle, partenera celei mai cunoscute razboinice


In perioada 1995-2001, unul dintre cele mai apreciate seriale din lume a fost Xena: Warrior Princess, aventurile frumoasei razboinice fiind urmarite cu maxim interes de milioanele de fani.
Iti mai aduci aminte de prietena Xenei? Cum arata dupa 11 ani Gabrielle, partenera celei mai cunoscute razboinice
Alaturi de Xena a fost intotdeauna prietena sa, Gabrielle, personajul sau fiind interpretat de Renee O'Connor, actrita care acum a ajuns la varsta de 41 de ani.
Nascuta in Texas, Renee si-a inceput cariera artistica la varsta de 16 ani, dupa ce a aparut intr-o serie de reclame si a primit roluri minore in diverse productii locale.Actrita a reusit sa atraga atentia producatorilor importanti de la Hollywood dupa auditia pentru rolul tinerei Deianeira din filmul Hercules and the Lost Kingdom. Datorita acestei performante, Robert G.Tapert si Sam Raimi au cooptat-o pentru serialul Xena: Warrior Princess, unde a interpretat-o pe Gabrielle, cea mai buna prietena a Xenei.
Acesta a fost ultimul proiect important al lui Renee O'Connor, actrita care a fost casatorita cu Steve Muir pana in 2005, apoi a inceput o relatie cu Jed Sura. Cu primul sot, Renee are un baiat, Miles William, iar din cea de-a doua casatorie o are pe Iris Sura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu