miercuri, 14 noiembrie 2012

Intalnirea de care Kristen Stewart a fugit 3 ani! Actrita din Twilight si-a schimbat rochia transparenta ca sa o cunoasca pe mama lui Robert Pattinson


In urma cu o zi, marea premiera a ultimei parti din franciza Twilight a avut loc in LA. Imbracata intr-o tinuta sumara, transparenta, din dantela, care ii lasa la vedere silueta, Kristen Stewart s-a vazut nevoita sa se schimbe pentru after-party, unde a cunoscut-o pe mama iubitului ei, Robert Pattinson.
Intalnirea de care Kristen Stewart a fugit 3 ani! Actrita din Twilight si-a schimbat rochia transparenta ca sa o cunoasca pe mama lui Robert Pattinson
Daca pe covorul rosu Kristen a afisat o rochie indrazneata, care i-a surprins pe toti cei prezenti la eveniment, la petrecerea de dupa marea premiera ea a renuntat la outfit-ul semnat de Zuhair Murad si a imbracat o pereche de jeansi casual, un tricou si o geaca de piele. Pe scurt, a revenit la stilul obisnuit pe care il afiseaza pe strada.
Din dorinta de a o impresiona pe mama iubitului ei probabil, Kristen a renuntat la rochia provocatoare si a redevenit Kristen cea de toate zilele, pe care paparazzi o surprind adesea imbracata trashy-chic pe strazile din LA.
Urmandu-i exemplul, si Robert Pattinson a renuntat la costumul verde marca Gucci cu care a pasit pe covorul rosu si a optat pentru haine lejere, din outfit-ul comod nelipsind deja emblematica lui sapca de baseball.
Profitand de faptul ca mama lui, Clare, a calatorit special de la Londra pentru a-i fi alaturi la marele eveniment, Robert i-a facut cunostinta cu cele mai importante persoane din viata lui din ultimul an, inclusiv cu regizorul Bill Condon.
De-a lungul serii, toti actorii din Twilight s-au bucurat de acest episod incheiat al vietii lor si au facut fotografii. Cel mai mic invitat a fost actrita Mackenzie Foy, cea care joaca rolul micutei Renesme, fiica lui Edward si a Bellei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu