luni, 5 noiembrie 2012

S-au casatorit in secret? Kristen Stewart: "Pastrez inelele ca pe o comoara"


Daca pana nu demult Kristen Stewart nici macar nu voia sa auda de casatorie, se pare ca despartirea de Robert Pattinson a facut-o pe actrita sa se gandeasca mai bine si sa realizeze ca nu e o idee chiar atat de rea sa isi lege destinul de al iubitului ei.
S-au casatorit in secret? Kristen Stewart:  Pastrez inelele ca pe o comoara
Recent, protagonista din Twilight nu doar ca a capatat o alta parere despre casnicie, ci a si inceput sa vorbeasca despre inele.
Intr-o confeinta de presa dedicata ultimei parti a francizei cu vampiri, Kristen a facut o dezvaluire neasteptata despre bijuteriile pe care le poarta.
Dupa cum bine stiti, ea si Robert au filmat deja scena in care Bella si Edward se casatoresc intr-o ceremonie extrem de frumoasa, inelele celor doi reprezentand elementele cheie ale scenei.
"Am pastrat inelele da. In prima parte, mama Bellei ii da unul cu piatra lunii, iar mai apoi ea primeste un altul care marcheaza casatoria cu Edward. Sunt foarte importante aceste bijuterii si le pastrez ca pe o comoara", a spus Stewart in conferinta de presa.
Bineinteles, fanii filmului stiu deja ca actorii au declarat ca pentru ei ceremonia din film a insemnat mai mult decat o simpla scena, ceea ce ne pune serios pe ganduri. Voi ce parere aveti despre declaratia lui Kristen? Incearca sa spuna altceva vedeta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu