luni, 5 noiembrie 2012

Kourtney Kardashian se lupta cu kilogramele acumulate in urma sarcinii. La ce truc a apelat vedeta pentru a arata cat mai bine


Dupa nasterea celui de-al doilea copil, Kourtney Kardashian nu a reusit sa scape de toate kilgoramele in plus care s-au depus in urma sarcinii.
Kourtney Kardashian se lupta cu kilogramele acumulate in urma sarcinii. La ce truc a apelat vedeta pentru a arata cat mai bine
De aceea, vedeta apeleaza la orice truc pentru a a arata cat mai bine si pentru a fi surprinsa in ipostaze cat mai putin jenante. Desi este foarte atenta la felul in care se imbraca, Kourtney nu a putut pacali vigilenta paparazzilor care sunt pe urma ei si a fost fotografiata in timp ce se afla la plimbare impreuna cu partenerul sau si cu cei doi copii.


Pe sub rochita alba cu modele geometrice, vedeta purta o pereche de pantaloni Spanx care o ajuta sa para mai supla, pantaloni pe care i-a purtat si cu o saptamana in urma pentru o sedinta foto.


Chiar daca mai are probleme cu greutatea, Kourtney nu pare sa fie deranjata de felul in care arata si incearca sa slabeasca intr-un mod natural si organizat pentru a nu-i afecta sanatatea. Iar pana atunci apeleaza la trucruri simple si eficiente.

Kourtney Kardashian are o relatie cu Scott Disick cu care are doi copii, Mason (3 ani) si Penelope (4 luni).



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu