sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Razbunarea lui Justin este crunta: cum ii distruge cariera muzicala fostei lui iubite, Selena Gomez


Ce poate fi mai rau decat un iubit razbunator care vrea sa iti faca zile amare doar pentru ca l-ai respins? Ei bine, vechea zicala conform careia "de la iubire la ura e doar un pas" se aplica in cazul lui Justin Bieber, care o ataca dur pe fosta lui iubita.
Razbunarea lui Justin este crunta: cum ii distruge cariera muzicala fostei lui iubite, Selena Gomez
Protv Ad
Potrivit CDL, echipa care se ocupa de cariera lui Bieber incearca sa ii salveze imaginea acestuia, dupa ce adolescentul s-a umilit in fata Selenei, declarand ca este dispus sa faca orice pentru a o recuceri.
Constienti ca imaginea lui de Casanova a fost puternic zguduita, managerii lui Justin sunt hotarati sa riposteze si sa o atace pe Selena, care i-a facut atat de mult rau artistului de care se ocupa. Astfel, managerii lui Bieber au tras sforile si au aranjat ca Gomez sa nu fie prezenta la un eveniment extrem de important din industria muzicala: American Music Awards.
"Contractul pe care l-au semnat initial a fost schimbat. Nu numai ca cei doi nu vor mai sta unul langa altul, ci Selena nici macar nu va mai fi prezenta la eveniment", a declarat o sursa pentru CDL.
Seara in care va avea loc marea gala muzicala este una extrem de importanta pentru Justin Bieber, intrucat a fost nominalizat la cateva categorii importante si urmeaza sa fie premiat pentru reusitele din ultimul an. Initial, artistul trebuia sa fie insotit de frumoasa lui partenera atat pe covorul rosu, cat si in sala, lucru care in mod evident nu se va mai intampla acum.
Acesta este doar prima miscare care ii afecteaza cariera Selenei. Crezi ca despartirea ii va face si mai mult rau cantaretei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu