miercuri, 14 noiembrie 2012

A vrut sa o eclipseze pe Kristen Stewart pe covorul rosu. Cum s-a imbracat aceasta vedeta la premiera filmului Twilight

Frumoasa actrita Teresa Palmer a fost una dintre putinele prezente feminine de la premiera ultimei parti din franciza "Twilight" care a indraznit sa poarte o tinuta aproape la fel de indrazneata ca a protagonistei.
A vrut sa o eclipseze pe Kristen Stewart pe covorul rosu. Cum s-a imbracat aceasta vedeta la premiera filmului Twilight
Imbracata intr-o rochie neagra, transparenta, care ii acoperea doar zonele intime, australianca a pasit increzatoare pe covorul rosu si a atras atentia jurnalistilor. Din pacate pentru ea insa, vedeta nu a reusit sa o eclipseze pe Kristen Stewart, care a smuls numai critici pozitive.
Spre deosebire de protagonista filmului, Teresa a fost intens criticata pentru rochia neagra indrazneata, intreaga tinuta fiind catalogata drept una de prost gust, care nu avea ce sa caute pe covorul rosu al uneia dintre cele mai mari premiere ale anului.
Teresa Palmer este o actrita din Australia care joaca in serialul "The Sorcerer's Apprentice" si care a calatorit special peste mari si tari pentru a fi prezenta la grandiosul eveniment, chiar daca nu a jucat in film.
Ea a vrut insa sa simta pe propria piele cum este sa joci intr-o franciza de succes, mai ales ca are rolul principal in ceea ce criticii numesc "urmatorul Twilight".
Teresa va juca in pelicula "Warm bodies", o poveste despre un zombie adolescent care se indragosteste de o tanara in viata care ii schimba complet lumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu