luni, 5 noiembrie 2012

Fashion Police: Jennifer Lopez, infofolita la temperaturi de sub 0 grade. A asortat un palton elegant cu o caciula de lana. Iti place?


Aflata in plin turneu de promovare al albumului "Dance again", diva latino Jennifer Lopez si-a gasit timp si pentru putina relaxare, ea acceptand invitatia lui Casper Smart de a face o plimbare pe strazile geroase din Copenhaga.
Fashion Police: Jennifer Lopez, infofolita la temperaturi de sub 0 grade. A asortat un palton elegant cu o caciula de lana. Iti place?
Imbracata intr-un palton nude cu guler inalt,pantaloni, manusi si ghete de piele si o caciula de lana cu ciucuri, J.Lo a pasit mai indragostita ca niciodata la bratul lui Casper Smart, alaturi de care a sarbatorit in urma cu o saptamanaun an de relatie
Cu nelipsitii cercei rotunzi, supradimensionali laurechi, cantareata s-a aratat incantata de fanii care au abordat-o pe strada si le-a acordat autografe, urmarita indeaproape de mai tanarul ei iubit.
Facand cinste titlului de fashionista pe care l-a primit, Jennifer nu a putut rezista tentatiei de a face si cateva cumparaturi din centrul Copenhagai. De fapt, obiceiul de a achizitiona lucruri din toate locurile pe care le-a vizitat s-a tarnsformat intr-un adevarat ritual pentru diva, care a fost adesea surprinsa in marile magazine, inainte sau dupa concerte pe care le sustinea.
Cat despre tinuta ei din Danemarca, avem inca rezerve. Voi Ce credeti? Ii sta sau nu bine lui J.Lo imbracata asa? Se potriveste combinatia de palton elegant cu caciula de lana?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu