luni, 19 noiembrie 2012

Taylor Swift, absolut superba pe covorul rosu de la American Music Awards. Iti place tinuta aurie care i-a impresionat pe critici?


Este, fara indoiala, Printesa Muzicii Country, asa ca a ales sa paseasca intr-o rochie aproape regala pe covorul rosu al celor mai importante premii din industria muzicala din SUA. Mai mult decat atat, Taylor Swift, castigatoarea premiului "Female Country Artist" a surprins placut atat pe covorul rosu, cat si pe scena.

Pentru marea intrare, tanara in varsta de 22 de ani a ales o rochie fabuloasa aurie, scurta, imbodobita cu cristale aurii si spate gol, extrem de eleganta si sexy in acelasi timp, marca Zuhair Murad.
Ca accesorii, Taylor a optat pentru sandale nude cu toc si cercei de aur. Cu parul prins intr-un coc stilizat si mai increzatoare ca niciodata, cantareata de muzica country a demonstrat ca nu merita aprecieri doar pentru muzica ei frumoasa, ci si pentru fizicul de invidiat.
Mai cameleonica si mai puternica, Taylor a schimbat alte doua tinute pe scena, ea jucandu-se cu imaginea de fata rea si fata buna. Renuntand la stilul country si mixand melodia cu ritmuri de dubstep, vedeta a aparut intr-o tinuta alba, aproape angelica pe scena.
Mai apoi, ea si-a rupt rochia pentru a dezvalui ca sub tinuta cuminte se ascundea o rochie neagra, de printesa razboinica. Inconjurata de dansatori cu masti, Taylor a cantat melodia "I knew you were trouble", inspirata de tumultoasa ei relatie cu John Meyer, unul dintre cei mai cunoscuti Casanova de la Hollywood.
Pe o scara de la 1 la 10, ce nota merita Printesa Muzicii Pop pentru aparitia de la AMA?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu