sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Asa arata imediat dupa nastere. Vezi in ce forma de milioane este Hilary Duff acum


Dupa luni intregi in care s-a luptat cu grasimea si kilogramele acumulate de-a lungul sarcinii, Hilary Duff poate, in sfarsit, sa rasufle usurata: proaspata mamica estr intr-o forma de invidiat si le ofera un exemplu fantastic tuturor femeilor care simt presiunea de a slabi in timp record de la nastere.
Asa arata imediat dupa nastere. Vezi in ce forma de milioane este Hilary Duff acum
De cand a nascut, in martie anul acesta, pagina de Twitter a lui Hilary Duff a fost inundata de imagini cu fiul ei, Luca. Mandra nevoie mare de comoara vietii ei, ea le-a impartasit in mod constant imagini admiratorilor ei, lasandu-se eclipsate de minunatul ei fiu.
De acum insa Hilary poate sa posteze din nou poze si cu ea, intrucat si-a recapatat silueta pe care o pierduse in timpul sarcinii.
Surprinsa de paparazzi pe strazile din LA iesind de la orele de yoga, Duff a etalat un corp suplu si frumos sculptat. Exemplu pozitiv pentru mamicile care se straduiesc sa slabeasca imediat dupa nastere, Hilary a dat jos kilogramele dupa 8 luni de la venirea pe lume a lui Luca, fara sa se infometeze.
Din punctul nostru de vedere, Hilary este o adevarata inspiratie si modul in care a procedat ar trebui sa le serveasca drept invatatura tuturor acelor vedete de la Hollywood care isi risca sanatatea pentru frumusete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu