sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Vesti grozave pentru fani: Justin Bieber si Selena Gomez s-au impacat, dupa nici o saptamana. Ce s-a intamplat


Cel mai indragit cuplu al adolescentilor s-a despartit saptamana trecuta, in urma unui scandal care a implicat ingerasul Victoria's Secret Barbara Palvin, dar se pare ca cei doi au reusit sa-si depaseasca problemele si au decis sa-i dea relatiei o a doua sansa.
Vesti grozave pentru fani: Justin Bieber si Selena Gomez s-au impacat, dupa nici o saptamana. Ce s-a intamplat
Potrivit site-ului TMZ, "Bieber si-a rugat soferul sa-l duca la aeroportul LAX miercuri seara, unde a asteptat-o sa soseasca pe Selena. Cei doi au mers apoi la ea acasa si se pare ca Bieber si-a petrecut noaptea acolo."
Conform martorilor oculari citati de aceeasi publicatie, a doua zi dimineata cei doi au mers la hotelul Four Seasons din Beverly Hills, intrand insa in cladire pe doua intrari diferite, pentru a nu fi vazuti de paparazzi sau de fani.
Aceasta rasturnare de situatie este neasteptata de catre fani, avand in vedere ca majoritatea tabloidelor au dat ca sigura vestea despartirii definitive a celor doi.
Motivul se pare ca a fost faptul ca Justin a flirtat la show-ul anual Victoria's Secret Fashion Show cu un ingeras si, mai mult decat atat, a fost surprins mergand cu acelasi model la un spectacol Lion King, vinerea trecuta.
Socati de gestul lui, fanii Seleni au atacat superstarul pop pe Twitter, insa majoritatea acuzelor si cuvintelor grele s-au indreptat catre biata Barbara Palvin, ingerasul cu care se pare ca Justin ar fi inselat-o pe Selena. Barbara s-a grabit sa se dezvinovateasca, spunand ca intre ei doi n-a existat nimic.
Spune si tu: ce crezi ca i-a determinat pe cei doi sa se impace atat de curand? Crezi ca relatia lor are sanse sa functioneze la fel de bine ca si inainte de acest incident?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu