luni, 19 noiembrie 2012

Justin Bieber i-a facut o declaratie emotionanta iubitei sale. Cum a impresionat-o pe Selena Gomez


Aflat in plin scandal cu Selena Gomez, Justin Bieber a incercat sa-si impresioneze iubita la American Music Awards unde a pregatit un moment special pentru aceasta.
Justin Bieber i-a facut o declaratie emotionanta iubitei sale. Cum a impresionat-o pe Selena Gomez
Desi nu a fost prezenta la eveniment, Justin Bieber i-a dedicat o melodie, As Long As You Love Me, melodie pe care a interpretat-o cu multa emotie, o parte dintre versuri fiind desprinse chiar din situatia pe care adolescentul o traieste in aceasta perioada.
"Stiu ca avem probleme iubita mea. Lucrez la asta impreuna cu tine, vom trece peste asta si vom incepe ceva nou, atata timp cat tu ma iubesti", au fost versurile cu dedicatie.


Pe langa acest cantec, Justin a avut o interpretare de exceptie alaturi de Nicki Minaj, cei doi intrand in rolurile celebrelor personaje Beauty and the Beat.
Atat pe covorul rosu, cat si pe scena, Justin Bieber a aparut in doua tinute chic, de la nici una nelipsind accesoriile excentrice, dar si incaltamintea non-conformista.

Chiar daca Selena Gomez nu a fost prezenta la eveniment, Justin Bieber a avut sustinatori de nadejede, printre acestia numarandu-se si mama sa, Pattie Mallette (38 de ani) care a si urcat cu el pe scena.

Un comentariu:

  1. MetLife has been actively shedding its banking and mortgage operations to drop its bank holding company charter and thereby limit
    U. 1 billion as government austerity measures and generic
    competition drain its financial resources. However, there are a number of questions that remain about the strength and course of the
    global population continues to grow. After that, it just felt
    right.

    my web blog ... life insurance claim

    RăspundețiȘtergere