miercuri, 14 noiembrie 2012

Motivul pentru care Selena Gomez l-a parasit pe Justin Bieber. Crezi ca a avut dreptate sa se desparta de el din cauza asta?


Dupa cateva zile de la vestea care a facut fericite milioane de adolescente din intreaga lume, a iesit la iveala adevaratul motiv pentru care celebrul cuplu, poreclit de fani Jelena, a ajuns la capat de drum. Si se pare ca fata este cea care i-a dat papucii mai tanarului ei iubit.
Motivul pentru care Selena Gomez l-a parasit pe Justin Bieber. Crezi ca a avut dreptate sa se desparta de el din cauza asta?
Conform unor surse din anturajul Selenei, citate de site-ul Gossip Cop, atunci cand tanara nu si-a putut petrece suficient timp cu Justin Bieber, superstarul pop a inceput sa se plangasi sa-i faca scene. Se pare ca Justin devenise dependent de iubita lui si ii reprosa ca nu isi face suficient timp pentru el.
Intr-adevar, in ultimul an, Selena a fost cat se poate de ocupata, punandu-si chiar si cariera muzicala deoaparte, pentru a se concentra pecariera ei actoriceasca. Vedeta si-a dat vocea unui personaj din animatia "Hotel Transylvania", a jucat alaturi de James Franco in "Spring Breakers" si detine doua roluri principale in peliculele "13 Reasons Why" si "Hot Mess".
Cu toata munca pe platourile de filmare, cu toate evenimentele de promovare a filmelor si participarea la numeroase festivaluri de film internationale, nu este de mirare ca Selena nu are chiar tot timpul din lume pentru a se dedica relatiei. Justin ar trebui sa o inteleaga avand in vedere ca si el este un superstar international.

Voi ce parere aveti? Credeti ca cei doi se vor impaca sau ca aceasta despartire va fi una definitiva? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu