sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Robert Pattinson o tine din scurt pe Kristen Stewart. La ce solutii extreme apeleaza ca sa fie sigur ca nu il insala iar


Dand ascultare proverbului "lupul isi schimba parul, dar naravul ba", Robert Pattinson vrea sa se asigure ca iubita lui, Kristen Stewart, nu va mai calca niciodata stramb. Astfel, apeleaza la o serie de solutii care o calca pe bataturi pe tanara.
Robert Pattinson o tine din scurt pe Kristen Stewart. La ce solutii extreme apeleaza ca sa fie sigur ca nu il insala iar
Potrivit CDL, protagonistul seriei Twilight a devenit destul de paranoic dupa ce iubita lui l-a inselat cu un barbat insurat. De aceea, el o tine din scurt si ii urmareste fiecare miscare, pentru a evita sa mai sufere inca o dezmagire intr-ale iubirii.
"E hotarat sa nu lase situatia sa se repete. O supravegheaza non-stop si stie daca si cand aceasta intrece masura. In cazul in care nu poate el insusi sa petreaca timp cu ea, apeleaza la ajutorul unui prieten care o supravegheaza. Mai mult decat atat, din cate stiu eu, i-a impus lui Kristen sa ii dea acces liber la telefonul si conturile ei de e-mail, pentru a le putea verifica oricand vrea el", a spus o sursa din anturajul celor doi.
Prietenii lui Kristen cred ca masurile sunt exagerate si ca Robert nu face decat sa o determine pe actrita sa doreasca mai multa libertate, libertate pe care ar putea sa o caute in bratele altui barbat.
Voi ce credeti? Merge Robert putin cam prea departe cu gelozia?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu