joi, 15 decembrie 2011

10 vedete care au fost stripteuze. Cine ar fi crezut?!

In prezent au milioane de dolari si fani in intreaga lume. A fost o vreme, insa, in care aceste staruri rasfatate isi petreceau serile dansand in jurul unei bare dintr-un local soios, in timp ce barbati necunoscuti le varau bancnote in lenjeria intima.
10 vedete care au fost stripteuze. Cine ar fi crezut?!
1.    Dita Von Teese
Dita a inceput sa lucreze intr-un bar de striptease la 18 ani, dar nu era multumita de prestatiile colegelor ei, asa ca a si-a condimentat numarul ei cu o peruca enorma, ciorapi plasa si manusi. In scurt timp a devenit centrul atentiei si a ajuns un model fetis si un star burlesc. De atunci a ajuns un model recunoscut pe plan international, scriitoare si chiar sotia lui Marilyn Manson (de care a divortat, intre timp).
2.    Anna Nicole Smith
Nu e nicio surpriza aici, dar Anna obisnuia sa danseze lasciv pe scena unui club din Texas numit Gigi’s.
3.    Courtney Love
Legenda rock si-a inceput cariera pe o altfel de scena, in cluburile de striptease din Alaska, Japonia si Taiwan. A renuntat apoi la viata de noapte pentru a deveni sotia lui Kurt Cobain si star rock.
4.    Channing Tantrum
O surpriza in clubul ex-striperilor: vedeta din “Dear John”, Channing Tantrum, care se unduia in cluburile de noapte pentru doamne sub numele de Chan Crawford.
5.    Lady Gaga
Inainte sa ia cu asalt topurile muzicale din intreaga lume, Stefani Joanne Angelina Germanotta a luat cu asalt cluburile de striptease din New York. Canteareata a povestit pentru „News of the World”: „La 18 ani lucram in cluburi de striptease. Fetele cu background-ul meu nu ar fi trebuit sa ajunga ca mine. Provin dintr-o familie italiana bogata, am mers la o scoala buna. Ar fi trebuit sa locuiesc cu mamica si taticul pana la moarte.” Acum, chiar daca Gaga continua sa mearga pe strada in chiloti, nimeni nu mai incearca sa-i strecoare dolari in ei.
6.    Nadya Suleman – Octomama
Octomama, care a fost criticata, printre altele, pentru ca vrea sa semene cu Angelina Jolie a recunoscut ca a facut striptease in trecut. Numele ei de scena? “Angelina”.


7.    Carmen Electra
Inainte ca frumusetea din Baywatch sa ajunga pe tarmul Los Angeles-ului, si-a folosit darurile date de Mama Natura pentru a strange banii la chiloti. La propriu. Intre timp, dovada ca nu a uitat de unde a plecat, a scos pe piata chiar si un brand propriu de bare de striptease.
8.    Kendra Wilkinson
Are cam aceeasi poveste cu cea a lui Carmen Electra (inclusiv faptul ca si-a lansat o marca de bare de striptease), dar in loc sa ajunga in Baywatch, a ajuns in patul lui Hugh Hefner si, de acolo, pe copertele revistelor.
9.    Tila Tequila
Tila a povestit revistei King-Mag.com: “Cand aveam 18 ani si eram inca la liceu, am lucrat ca stripteuza o vreme pentru ca voiam sa strang bani, sa ajung la Hollywood si sa devin starleta bisexuala care sunt astazi.” Punct ochit, punct lovit, Tila!
10.    Eve
Dap, inainte sa-si scuture Tamburina, Eve isi scutura corpul prin cluburile pentru adulti. Acum e diva hip hop si R&B.  Sa speram, totusi, ca adolescentele care isi doresc sa ajunga ca ea nu ii vor urma cariera pas cu pas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu