miercuri, 21 decembrie 2011

Thalia povesteste care a fost cea mai grea perioada din viata ei

Thalia a avut un an plin de intamplari frumoase, precum nasterea fiului ei, Matthew Alejandro, dar si momente nefaste, ca pierderea mamei, in care sprijinul apropiatilor si al fanilor  a contat foarte mult.
Thalia povesteste care a fost cea mai grea perioada din viata ei
In cartea „ Cada dia mas fuerte”, pe care cantareata a lansat-o la inceputul lunii noimebrie, aceasta vorbeste deaspre conflictele pe care le-a avut cu surorile sale pe parcursul vietii si mentioneaza incercarile complicate prin care a trecut.
In ciuda acestor lucruri, Thaliarecunoaste ca moartea mamei ei,Eva Mange, a fost o piatra grea peste care a trebuit sa treaca, dar acum se simte bine, impacata cu ideea pierderii unei persoane dragi.
Cea mai importanta lectie, de pana acum, pe care Dumnezeu a vrut sa o invat a fost moartea mamei mele, Eva Mange”, a spusThalia.
Sotia lui Tommy Mottola povesteste ca s-a simtit vinovata atunci cand surorile sale,Ernestina Sodi si Laura Zapata, au fost rapite, din cauza ca ea este o persoana publica, ceea ce i-a facut pe infractori sa creada ca pot profita de faptul ca acestea sunt rude cu artista.
Nu puteam sa cred ca, din cauza faptului ca sunt o persoana publica, cineva a rapit libertatea surorilor mele”, a afirmat Thalia pentru revista „Hola!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu