miercuri, 21 decembrie 2011

Bebelusul pe care Gaby Espino il asteapta impreuna cu Jencarlos Canela, cat pe ce sa se nasca prematur

Protagonistul telenovelei "Lola" a trebuit sa mearga de doua ori cu Gaby Espino la spital, intrucat actrita a avut contractii dese si a crezut ca va naste prematur. Din fericire, au fost doar alarme false.
Bebelusul pe care Gaby Espino il asteapta impreuna cu Jencarlos Canela, cat pe ce sa se nasca prematur
La sfarsitul saptamanii trecute, Gaby Espino si jencarlos Canela au trecut printr-o sperietura groaznica, intrucat bebelusul pe care il asteapta era cat pe ce sa se nasca prematur.

Actrita se afla in luna a saptea de sarcina, insa s-a pomenit cu contractii la miezul noptii si s-a speriat teribil. La inceput ea n-a vrut sa faca prea mult caz de asta, dar Jencarlos a tinut sa o duca la spital, unde starea ei a fost stabilizata, fiind ulterior trimisa inapoi acasa cu asigurarea ca a fost doar o alarma falsa.

Patru ore mai tarziu, spre dimineata, Gaby a avut din nou contractii dureroase, astfel ca Jencarlos, foarte ingrijorat, a dus-o din nou la clinica.

Actrita si-a amintit ca a intampinat astfel de probleme si la cealalta sarcina. Fetita ei, Oriana, s-a nascut cand Gaby era in luna a saptea.

In perioada care i-a ramas pana la termen trebuie sa aiba mult agrija de ea, daca nu vrea sa celebreze petrecerea pentru bebelus, faimoasa "baby shower", cu copilul deja nascut. "Baby shower" se sarbatoreste in general de gravidute in strainatate si este un eveniment unde se primesc cadouri pentru copilul care urmeaza sa se nasca.

Daca reuseste sa duca sarcina pana la termen, Gaby va naste la sfarsitul lui ianuarie sau la inceputul lui februarie, in 2012.

Cei doi actori au jucat recent impreuna in telenovela "Demon si inger".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu