miercuri, 28 decembrie 2011

Selena Gomez dezvaluie cum ar fi chemat-o pe surioara ei mai mica. Afla numele copilului pe care l-a pierdut mama cantaretei


In ultimele doua saptamani s-a ferit sa iasa in public. Mai mult decat atat, inca din momentul in care a aflat ca mama ei a pierdut sarcina vedeta s-a ocupat doar de cea care i-a dat viata si a evitat presa.
Actrita Disney nu si-a uitat insa fanii, carora le-a transmis un mesaj de Craciun prin intermediul retelelor de socializare, dezvaluind atunci si numele pe care l-ar fi purtat surioara ei daca ar fi venit pe lume.
Un Craciun fericit tuturor. Nu va pot spune cat sunt de recunoascatoare pentru toate mesajele si rugaciunile voastre. Le apreciez pe fiecare in parte si va iubesc mult. Sper ca voi si familiile voastre ati avut un Craciun minunat! Cu dragoste, eu, mama, Brian si ingerul nostru pazitor, Scarlett“, a scris iubita cantaretului Justin Bieber.
Scarlett ar fi fost primul copil al mamei ei cu tatal vitreg al Selenei, Brian Teefey. Cei doi s-au casatorit in urma divortului parintilor ei biologici, cand artista avea doar cinci ani.
In urma cu o luna, vedeta Disney a anuntat ca mamica ei asteapta un bebelus si a anulat o parte dintre concertele si evenimentele la care trebuia sa participe in momentul in care a primit vestea nefericita conform careia mama ei a pierdut copilul.
Pe 16 decembrie a fugit de urgenta acasa, cu toate ca urma sa cante la concertul de Craciun alPower 106′s Cali.
Alaturi de ea in aceste momente dificile a fost cantaretul Justin Bieber, care a fost surprins de paparazzi in parcarea spitalului in care era internata mama Selenei.

Un comentariu:

  1. uau!N-am stiut!Cred ca i-a fost foarte greu atat mamei selenei cat si selenei!

    RăspundețiȘtergere