joi, 29 decembrie 2011

Cele mai stabile cupluri de la Hollywood in 2011

Scena showbizz-ului este incarcata atat cu divorturi, cat si cu mariaje, dar mai ales cu cupluri noi care uimesc cu iubirea lor, ce se masoara in ani, luni sau chiar zile. Ziaristii pandesc orice tentativa de cucerire si surprind in imagini momente tandre, care dau de gol vedetele neatente.
Cele mai stabile cupluri de la Hollywood in 2011
Selena Gomez si Justin Biebersunt impreuna de la sfarsitul anului trecut si au reusit sa demonstreze ca sentimentele lor sunt adevarate. Nu s-au lasat invinsi nici de testele de paternitate  si nici de amenintarile cu moartea din partea fanilor. Cei doi sunt un cuplu de un an si par mai indragostiti ca niciodata.

Kristen Stewart si Robert Pattinson sunt zgarciti cu gesturile afectuoase in public, dar relatia lor este serioasa. Daca la inceputul idilei, nimeni nu a crezut in dragostea lor, artistii au aratat ca se iubesc si si-au cumparat un apartament in Londra, unde se vor stabili permanent.

Miley Cyrus si Liam Hemsworthformeaza un cuplu din anul 2009, cand s-au indragostit pe platourile de filmare ale peliculei “The Last Song”. Cei doi au trecut prin multe greutati din cauza anumitor neintelegeri, insa anul 2011 a fost unul bun pentru tanara pereche.

Victoria si David Beckham sunt casatoriti de 12 ani si au impreuna 4 copii, dintre care doi sunt biologici si doi sunt adoptati. Nasterea fetitei Harper a unit si mai mult familia Beckham si a implinit dorinta Voictoriei de a avea o fetita in familie.

Britney Spears si Jason Trawickau fost mai intai colegi de serviciu, Jason fiind managerul artistei, si, ulterior, au inceput o relatie romantica. Dupa casatoria esuata cu Kevin Federline, in urma careia au rezultat doi copii, Britney si-a gasit, in final, sufletul pereche. Celebritatile s-au logodit pe 16 decembrie si se aud clopote de nunta.

Beyonce si Jay-Z
 s-au casatorit in anul  2008 si dupa o relatie de sase ani. Vedetele au inceput sa iasa  impreuna dupa ce au colaborat pentru melodia “03 Bonnie & Clyde”, insa si-au pastrat relatia departe de blitz-urile paparazzilor. In august, cuplul a anuntat ca asteapta un copil si ca sunt foarte fericiti.

Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au aflat in gura presei o lunga perioada de timp, dar cei doi nu au dat crezare zvonurilor iscate in jurul relatiei lor si nici nu s-au lasat afectati de rautatile ziaristilor.

Foto: Getty Images si Splash

Care este cuplul tau favorit?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu