marți, 20 decembrie 2011

Ce mai fac fostii membri RBD?

Dupa turneul trupei RBD din anul 2009, prin intermediul caruia cei sase tineri au cantat pentru ultima oara in aceasta formula, artistii nu au mai aparut impreuna, in ciuda insistentelor fanilor din toata lumea. Adolescentii, care au urmarit evolutia trupei,  au fost dezamagiti la aflarea vestii ca formatia lor preferata s-a despartit.
Ce mai fac fostii membri RBD?
Desi au existat zvonuri ca trupa va reveni pe scena, fostii membri nu s-au mai reunit pentru a incanta publicul cu melodiile lor. Cu toate acestea, fiecare artist s-a implicat in alte proiecte care le-au permis sa-si continue cariera in industria showbizz-ului.

Anahi a decis sa ramana activa ca interpret solo pe plan muzical si a scos un album intitulat „Mi Delirio” care a avut un succes rasunator. Pentru a promova materialul, artista a fost intr-un turneu care a cuprins si tara noastra. Doua single-uri cunoscute in Romania sunt „Mi Delirio” si „Quiero”. Pe plan actoricesc, Anahi a fost la castingul organizat pentru productia „Sortilegio”, insa aceasta nu a reusit sa obtina rolul principal. In schimb, in februarie 2011, actrita a inceput sa lucreze la telenovela „Dos Hogares”, in care joaca alaturi de Sergio Goyri si de Carlos Ponce. Urmatorul album al vedetei va aparea in februarie 2012.

 Alfonso Herrera a ales sa mearga mai departe cu actoria, pentru ca tanarul nu se vede in postura de cantaret, dupa cum a declarat pentru revista „Open Maagazine”.
„ Nu am nicio intentie sa incep o cariera de cantaret. Nu ma vad practicand aceasta meserie pe viitor”, a afirmat Alfonso in 2008. Alegerea lui a fost propice, pentru ca actorul a jucat in multe productii importante, precum „Venezzia” alaturi de Ruddy Rodriguez si in „Cameleones”impreuna cu Belinda.

Dulce Maria a imbinat cele doua mari pasiuni ale sale, astfel tanara a semnat, in 2009, un contract de colaborare cu Universal Music si a inregistrat, alaturi de Akon, un remix al melodiei „Beautiful”. In anul 2010, Dulce Maria a scos single-ul „Inevitable” de pe albumul „Extranjera Primera Parte”, iar in vara lui 2011, vedeta a lansat continuarea primului album – „Extranjera Segunda Parte”. In actorie, Dulce s-a remarcat in telenovela „Verano de amor” in care a lucrat alaturi de Pablo Lyle, cel care i-a fost iubit timp de 10 luni.

 Christopher Uckermann  a  jucat in productia „Kdabra”, un serial science-fiction si in februarie 2009 a scris hitul „Light Up the World Tonight”. Pentru anul 2012, Chris pregateste un nou album cu care sa-si incante fanii.

Maite Perroni a avut o evolutie magnifica de cand s-a despartit formatia RBD. Actrita a jucat in telenovele de succes, precum „Iubire cu chip rebel” si „Triumful dragostei”.  Tanara, in varsta de 28 ani, a renuntat la muzica, dar si-a exprimat dorinta de a se reuni trupa la un anumit moment dat. Pe plan amoros, Maite are o relatie cu Mane de la Parra, insa cei doi nu si-au facut planuri de viitor.

Christian Chavez s-a casatorit cu partenerul lui BJ Murphy, dupa ce a recunoscut ca este homosexual. Din nefericire, mariajul lor s-a destramat in anul 2009 din cauza zvonurilor lansate de presa. Dar cei doi au ramas prieteni, Christian afirmand intr-un interviu ca nu este suparat pe fostul lui sot. „ Murphy este o persoana pe care o iubesc si o respect. De asemenea, il admir in cariera lui profesionala”, a spus actorul.
La capitolul muzica, Christian a lucrat impreuna cu Anahi pentru cantecul „Libertad” care face trimitere la a trai viata fara prejudecati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu