luni, 19 decembrie 2011

Miley Cyrus, acuzata ca ar fi recurs la operatii estetice

Aparitia publica a lui Miley Cyrus, intr-o rochie marca Roberto Cavalli care scotea in evidenta bustul tinerei actrite, a starnit controverse in lumea showbizz-ului de la Hollywood. Presa internationala titreaza ca tanara, in varsta de 19 ani, a suferit o operatie de marire a sanilor, dupa ce a afisat un decolteu generos la un eveniment monden in Los Angeles.
Miley Cyrus, acuzata ca ar fi recurs la operatii estetice
Adevarul este ca tinuta indrazneata si eleganta a artistei a atras multe priviri, mai ales ca Miley si iubitul ei, Liam Hemsworth, au oferit cateva minute paparazzilor pentru a-i fotografia din toate unghiurile posibile.

Specialistii in chirugie plastica au afirmat ca sanii vedetei sunt rotunzi si fermi, ceea ce ii face sa creada ca actrita a apelat la bisturiu pentru a-si improspata imaginea. Reactia lui Miley nu s-a lasat asteptata prea mult, cantareata lasand un mesaj pe contul Twitter prin care transmite ca este naturala si multumeste fanilor pentru cuvintele frumoase.

Multumesc pentru complimente, dar sanii sunt ai mei. Mi-as dori ca lumea sa-si dea seama ca nu este nevoie sa fii artificiala ca sa fii frumoasa”, a adaugat Miley.

Tu ce parere ai? Crezi ca tanara a apelat la silicoane? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu