vineri, 23 decembrie 2011

Alina Eremia nu va gusta din preparatele traditionale de sarbatori - Afla de ce!

Alina Eremia, interpreta  Ioanei Popa din serialul “Pariu cu viata”,  nu se va atinge de mancarea traditionala pe care mama ei o va pregati cu ocazia sarbatorilor de iarna, pentru ca tanara vrea sa mai slabeasca trei-patru kilograme. Motivul care a determinat-o pe Alina sa inceapa o dieta este dorinta de a se simti bine in pielea ei.
Alina Eremia nu va gusta din preparatele traditionale de sarbatori - Afla de ce!
Regimul artistei scoate din discutie fainoasele, carbohidratii si dulciurile, astfel ca Alina  este hotarata sa reziste tentatiei de a gusta din preparatele favorite: sarmalele si cozonacii.

In Ajunul Craciunului, Alina va fi alaturi de colegii ei din serial, vizionand episodul special din “Pariu cu viata” si astepatndu-l pe Mosu.

Actrita isi doreste ca Mos Craciun sa-i aduca sanatate, putere de munca, multe alte proiecte la fel de frumoase ca rolul Ioanei Popa si spera ca ascensiunea in cariera sa fie la de buna ca pana in prezent. Cu privire la Revelion, Alina va petrece noaptea dintre ani pe scena, alaturi de colegii din trupa “La-La Band”. Planurile tinerei pentru inceputul lui 2012 includ cateva zile la munte, insa nu este sigura ca nu vor exista alte schimbari in agenda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu