marți, 27 decembrie 2011

Adela Popescu i-a luat locul Juliei in trupa Dj Project!

Insarcinata in luna a cincea, Giulia s-a despartit amiabil de baietii de la DJ Project, iar gasirea unei soliste nu pare sa fi fost o problema spinoasa pentru partea masculina a trupei. Alegerea este una cu adevarat surprinzatoare pentru fani, Gino si Manzotti cooptand-o in band pe Adela Popescu, cea pentru care muzica a fost pana acum mai mult o pasiune decat o meserie.

Baietii de la trupa DJ Project nu prea au noroc la soliste. Dupa ce Elena, alias Ellie White, a parasit trupa, a venit si randul Giuliei Anghelescu sa ia aceeasi decizie, insa din motive bine intemeiate - sarcina care va fi dusa la termen undeva in luna aprilie. Desi bruneta ar urma sa revina in trupa dupa momentul nasterii, Gino si Manzotti s-au vazut nevoiti sa-i gaseasca repede o inlocuitoare, intrucat aveau semnate angajamente pe o perioada avansata si n-ar fi putut renunta la concerte. Cum n-au avut prea mult timp la dipozitie, acestia au gasit imediat solutia salvatoare si, in ciuda faptului ca aparent nu au nimic in comun, au ales-o pe Adela Popescu. Din motive numai de ei stiute, cei trei au pus la punct colaborarea in cel mai mare secret, preferand ca totul sa devina public chiar la primul concert in noua formula. Iar acest lucru s-a intamplat in weekend, la un concert desfasurat in club Bawary din Focsani, cand actrita din serialul "Pariu cu viata" (Pro TV) si-a facut debutul in calitate de solista a unei trupe. Inceputul s-a dovedit a fi unul promitator, iubita lui Radu Valcan fiind foarte bine primita de fanii trupei, care au aplaudat-o frenetic la sfarsitul spectacolului. Desi a preferat sa se concentreze pe cariera de actrita in seriale de televiziune, Adela nu este deloc straina de scena muzicala, ea avand lansate, pana acum, trei albume. Ce-i drept, nu s-a axat pe concerte, preferand sa-si exerseze vocea mai mult pe la emisiuni. 
DECIZIE. Giulia a ales sa puna pe primul loc sanatatea bebelusului
Giulia si-a anuntat ultimul concert
Insarcinata in luna a cincea, Giulia este o gravida precauta si a preferat sa se retraga de pe scena pana in momentul in care va deveni mamica, in primavara anului viitor. Desi are multe alte exemple printre colegele de breasla, care au continuat sa cante pana aproape de momentul nasterii, Giulia a incercat pe cat posibil sa elimine orice pericol, astfel ca a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca ultimul concert a fost cel sustinut pe data de 11 decembrie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu