joi, 22 decembrie 2011

Catrinel Menghia, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Cea mai frumoasa romanca a pozat nud

Cand spui Catrinel Menghia, spui senzualitate in doze maxime, stil, sex-appeal si, dupa cum ne-a lasat sa vedem in pictorialul pentru revista Schon, spui corp perfect. Romanca a renuntat la haine in fata fotografului Sabine Liewald si si-a expus formele perfecte intr-un pictorial alb-negru fara inhibitii.
Catrinel Menghia, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Cea mai frumoasa romanca a pozat nud
Catrinel Menghia este foarte sexy chiar si cu hainele pe ea. Iar atunci cand se dezbraca, este de-a dreptul incredibila. De altfel, anul acesta Catrinel Menghia a reusit sa intre in atentia celor mai prestigioase reviste din lume, Sports Illustrated si a pozat pentru calendarul "Swimsuit 2011", alaturi de Irina Shayk, Bar Refaeli sau Marisa Miller.

"Este o onoare pentru mine sa apar in Sports Illustrated. Este ca un trofeu pentru toata munca pe care am depus-o in acesti ani," a declarat frumoasa romanca la momentul respectiv.

Oricat de incredibil ar suna, Catrinel petrece mult timp in bucatarie si totusi isi mentine silueta la dimensiuni perfecte: "Atunci cand sunt acasa, imi petrec cea mai mare parte a timpului in bucatarie. Imi place la nebunie sa gatesc si in plus, mi se pare si foarte relaxant," a spus Catrinel pentru Sports Illustrated.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu