marți, 20 decembrie 2011

Kate Middleton, pe urmele printesei Diana: aparitie spectaculoasa intr-o rochie fata umeri

Stilul ducesei de Cambridge este din ce in ce mai sofisticat si indraznet. Chiar daca i se impun niste reguli de stil destul de rigide, Catherine isi asuma anumite riscuri vestimentare, intocmai ca si printesa Diana. Iar rezultatele sunt spectaculoase - chiar daca si-a facut aparitia la un eveniment inconjurata de cei printi, a acaparat toate privirile.
Kate Middleton, pe urmele printesei Diana: aparitie spectaculoasa intr-o rochie fata umeri
Kate Middleton se inspira din stilul mamei sale, dar si printesa Diana este un exemplu pe care il urmeaza. Lady Di era un adevarat style-icon al anilor 90, iar asta tocmai pentru curajul de care dadea dovada. Ea era mare fana a rochiilor fara umeri, pe care le accesoriza in cele mai inedite moduri. Odata, de exemplu, a folosit o bijuterie de par primita de la regina, pe post de colier. 

Kate Middleton ii calca pe umeri si da dovada de mult curaj in ceea ce priveste alegerile vestimentare pe care le face. Aseara, ea a purtat o rochie neagra din velur, lunga pana in pamant, pe care a accesorizat-o cu un colier maxi cu diamante. 
Rezultatul a fost de-a dreptul spectaculos. Ce-i drept, nici printii nu au aratat rau :) Dar un lucru e cert: nu e de mirare ca a fost desemnata cea mai stilata femeie a anului 2011.
Tu ce parere ai de look-ul ei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu