sâmbătă, 24 decembrie 2011

Sore ne spune care sunt planurile ei de vacanta

Sore, actrita care joaca rolul Sarei Nastase in serialul “Pariu cu viata”, ne-a dezvaluit ca stie sa gateasca si ca lasagna ii iese cel mai bine. Cu toate ca artista se descurca in bucatarie, aceasta apeleaza la cunostintele gastronomice doar pentru mofturile personale.
Sore ne spune care sunt planurile ei de vacanta
Desertul  preferat de sarbatori este cozonacul cu nuca, iar Sore isi satisface pofta cu o singura felie, pentru ca nu este o impatimita a dulciurilor. Vedeta a marturisit ca nu tine niciun regim, dar programul de la filmari si lectiile de dans o ajuta sa se mentina in forma.

Mancarea de sarbatori este foarte grea si prefer preparatele usoare, pentru ca sunt destul de sensibila”, a afirmat actrita.

In opinia lui Sore, Craciunul perfect implica un brad mare si bogat, cadouri, un semineu, zapada afara, muzica lui Michael Bubble in difuzoare, prietenii si familia alaturi. Anul acesta, artista va petrece noaptea de ajun in compania colegilor din serial si este sigura ca va fi exact  asa cum si-a imaginat.

Sore va intra in vacanta dupa Revelion, cand va avea o saptamana la dispozitie sa se relaxeze, iar artista intentioneaza sa plece la Londra. Asteptarile tinerei pentru 2012 se impart in doua categorii: in cariera, isi doreste ca productia “Pariu cu viata” sa devina mai apreciata decat este in acest moment, iar in plan personal, Sore vrea sa aiba iubire si liniste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu